15 May 2018

Entry pertama di tahun 2018


Assalamualaikum 💕

kenapa tajuknya seperti itu?sebab memang ini adalah entry pertama miza pada tahun 2018!menangis kejap bila mengenangkannya,huhuu.bukan tak ingat pasal blog ni,susah payah buat blog ni lebih kurang lima tahun dulu tak kan nak lupakan macam tu je. tapi sebab tahap kesibukan tu dan kemalasan yang melanda maka blog ni pun diabaikan.


kot la korang terlupa macam mana muka kita (walaupun tak de orang kisah pun,bhahaa)

okay sebenarnya miza baru habis praktikal sebab tu pun la punca blog ini diabaikan.bila habis keje je dulu kadang-kadang tu laptop pun tak bukak sebab penat dan malas..hahaa.so bila dah habis praktikal ni nak konsisten update blog macam dulu-dulu..rindu nak rajin macam duluuu

lepas habis intern macam biasa santai-santai je dekat rumah..tak dela santai sangat..sebenarnya miza tengah buat online business je sekarang ni,yang sebelum ni pun still buat jugak dan ada jugak yang baru..haaa,meh nak bagitaw


okay sekarang miza jual kek batik!hehee,mesti ramai peminat kek batik kan jadi korang kenala intai-intai ig @cecoklat dan tengok kesedapan kek batik yang terlebih coklat ni.lepas tu boleh terus order dengan miza okay.bila dah rasa mesti nak rasa lagi taw

okay itu jela untuk entry pertama di tahun 2018 ni,nanti kita sembang-sembang lagi..hihii



memang tak cukup sebekas 😊😋

have a nice day

3 comments:

Syaza Raihanah said...

Welcome back 😊

Anis Amira said...

Itu lah kan bila ada tanggungjawab lain, terabai lah jugak blog ni. Susah nak cari masa sesuai. Hahaaha. Btw welcome back :D

Kak Wawa said...

hai mirza, singgah follow..")