19 May 2018

Kek batik leleh RAMADHAN SALE!


assalamualaikum dan salam ramadhan al-mubarak

alhamdulillah masih rajin untuk menulis blog dan insya'Allah akan sentiasa rajin untuk menulis blog.hihii.okay entry sebelum ni miza ada bagitaw yang lepas je habis practical miza buat online business.antara salah satunya adalah menjual kek batik di instagram



silalah terliurrrrrr



bersempena dengan bulan ramadhan miza bula SALEEEE untuk kek batik leleh ni.jadi korang yang tengah baca ni kena cepat-cepat grab peluang ni okay.kalau tak nanti kempunan nak makan kek batik leleh lepas bukak posa.

sebab apa korang kena cuba kek batik leleh ni

.alhamdulillah feedback yang miza dapat dari siapa yang dah cuba diorang kata sedap.syukur sangat bila orang suka makan makanan yang kita buat :)

jadi kalau nak cuba silalah whatsapp miza di:

011-39597470

atau

follow ig @cecoklat

dapatkan stok kek batik korang sekarang di bulan puasa ni.
memang tak cukup sebekas!


1 comment:

Normi Nieza said...

sedap tu mija..:)