4 November 2017

hadiah beauty box dah sampai..banyak gilerr hadiah!


assalamualaikum :)

pertama sekali minta maaf kepada sponsor sebab lambat untuk update entry mengenai hadiah yang miza dapat ni sebab hadiah pos ke rumah dan miza ada dekat kl so miza balik barulah boleh buat entry so hari ni miza nak buat entry untuk ucapkan terima kasih banyak-banyak kepada penganjur sebab pilih miza as winner.gila excited wei!

yela mana tak excitednya dapat hadiah banyak gila macam tu.dah la tu semua best-best.nak pakai pun sayang la pulak,miza simpan leklok lagi dalam kotak tu.baru test-test sikit-sikit je.hehe..bagi yang tak tahu lagi giveaway apa yang miza maksudkan,hadiah apa yang miza maksudkan?meh sini nak gitaw..

okay miza join giveaway ini (http://dorayakino.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html ) dan alhamdulillah miza menang


haaa..ni la hadiah yang kita dapat.best kan?semua beauty product yang bernilai rm250.giveaway ini dianjurkan oleh blogger Mellya Crayola bersama-sama dengan sponsor-sponsor yang lain :


jadi..terima kasih kepada semua yang telah menjayakan giveaway ini.miza hargai sangat sangat sangat hadiah yang miza dapat dan semoga anda semua sentiasa dimurahkan rezeki,amin :)

thank you!

No comments: