16 October 2017

kita dah 23!


assalamualaikum ❤

sebenarnya blog ni adalah satu medium yang bagus untuk kita tengok balik gambar-gambar dan kenangan-kenangan lama so sebab tula nak update entry besday kali ni supaya nanti boleh tengok balik dan boleh senyum sorang-sorang..hehee

jadi tahun ni besday jatuh hari ahad bersamaan 15/10/2017.kalau nak taw kawan u miza ada dua orang sama besday dengan miza,termasuk miza tiga la.kira ramai la tu kan..hahaa.dulu time sekolah pun ada kawan sama besday jugak dan satu kelas pulak tu.

tahun ni memang plan nak sambut dekat rumah,jadi sebabkan sem ni miza kelas isnin dengan selasa je so boleh balik dengan senang hati!malam tu cuma plan nak kelua makan je dengan sedara.biasala sambut besday makan-makan dengan family kan


makan dekat salah satu cafe dekat kuala kangsar.lepas tu cafe kan biasa kalau ada letak slice kek-kek kan so miza pun macam teringin la sebab pikir memang tak de kek pun.huhuuu..tapi dorang semua tak bagi miza ambik!masa tu sedih la sekejap,pikir dah la besday kita..orang nak kek pun tak bolehh..hahahah

lepas tuu...jeng jeng!



rupanya dah beli brownies kat kiteee!masa tu macam..oooo patotla tadi tak bagi beli kekk..tapi memang sedap brownies ni..dengan kacang tambah caramelnya..terangkat weh!malam tu semua seronok dan semua kenyang gila-gila.miza order spaghetti,lepas tu siap tolong habiskan chicken chop adik sedara lagik,mau nya tak kenyang gilaa malam tu,fuhh~

pagi isnin tadi balik kl dah...

lepas tu dapat lagi suprise dari kengkawan!


dapat satu box chocolate okehh,sayang nak makan >_<

alhamdulillah,syukur dikelilingi oleh orang-orang yang menghargai dan sayang kan kita dan miza pun sentiasa doa untuk orang-orang yang miza sayang supaya sentiasa dipermudahkan semuanya :)

kita dah 23!

have a nice day

3 comments:

this ni3za said...

Happy bday to you mirza... =)

Normi Nieza said...

hepi belated bestday mirza...bln bestday kita sama..:)

Ika.S said...

Happy Belated Birthday awak :) hee