29 October 2017

2nd GIVEAWAY ATIEHILMI.COM ft. 1ST DENTAL CLINIC


assalamualaikum :)

okay terjumpa giveaway ni saat-saat akhir dah terus decide untuk join sebab hadiah dia best!
dapat rm50 siapa tak nak kan.sebelum tamat baik join cepat-cepat,
mana lah taw ada rezeki dalam giveaway ni ke ^_^


klik banner untuk join okay

HADIAH :

pihak penganjur 1st Dental Clinic berbesar hati nak bagi rm50 untuk 6 orang pemenang!jadi maksudnya 6 orang akan dapat rm50 seorang,best kan!

16hb OKTOBER 2017 - 30hb Oktober 2017

jom join before tamat !


1 comment:

nhanah huze said...

goodluck sis.
singgah dari GA yang sama,kalau sudi bolehla visit blog saya

https://hanahhuzairi.blogspot.my/2017/10/2nd-giveaway-atiehilmicom-ft-1st-dental.html

btw,done follow here #1083