8 August 2017

Pemenang mini stationery giveaway by mirzasyazwina !



assalamualaikum :)

pertama sekali miza nak minta maaf sebab miza baru nak umumkan pemenang giveaway kali ni sebab miza baru masuk sem baru dan tak sempat sangat nak tengok blog.alhamdulillah terima kasih sangat-sangat dekat semua yang sudi join giveaway kali ni.



macam yang miza bagitaw semua hadiah stationery ni hanya untuk seorang pemenang sahaja dan pemenang yang bertuah untuk menjadi tuan kepada semua stationery itu adalah.....





54) http://milzah89.blogspot.my/2017/08/mini-stationery-giveaway-by.html


taniah akak milzah !!

kak milzah boleh terus dm details dekat ig miza je untuk miza post kan hadiahnya terus
ke rumah kak milzah,hehee.

untuk yang belum menang miza nak minta maaf dari pihak miza,insya'Allah lepas ni kalau ada kesempatan  miza akan buat lagi giveaway lagi dan janji join okay mana taw ada rezeki pulak ^_^

have a nice day :)



12 comments:

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

Tahniah pada pemenang .
Jemput singgah entri ccl
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/05/tips-memilih-sotong-yang-segar.html

Mrs Pip said...

tahniah....

Normi Nieza said...

tahniah..:)

Radhia Razali said...

tahniah kepada pemenang

this ni3za said...

Wah...Bestnya..Tahniah...

milzah karim said...

Wah.. terima kasih!! Hilang terus mengantuk time keje.. Semangat berkobar-kobar pulak.

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah pada pemenang..

Salatul Zarida said...

Tahniah akak Milzah!!

anzra rizal said...

tahniah pada pemenang

mOoN IzzaN said...

tahniah.. :)

Cik Ash said...

Tahniah

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Tahniah diucapkan kepada pemenang...