9 July 2017

masalah wanita bermisai


assalamualaikum ❤

salah satu masalah perempuan adalah apabila ada bulu-bulu halus atas bibir atau orang panggil MISAI!baca pun dah seram kan.lagi-lagi bila kita ni kena jumpa orang ramai dan orang tu pulak kena menatap muka kita ni haa.macam mana nak jumpa orang kalau muka bermisai?keyakinan diri pun terus menurun.

masalah nya nak bercukur comfirm la bulu tu akan tumbuh lagi lebat.lepas tu tak setiap dua hari nak bercukup.kadang-kadang tu bila pagi cukur petang bulu dah start tumbuh balik.betul tak?kulit pulak jadi tak elok.dari licin terus jadi kasar sebab kerap sangat bercukur tapi...

taw tak korang boleh lenyapkan terus bulu kalau korang guna 

NORAH ORGANIC HAIR REMOVAL!




nak taw tak dengan penggunaan norah wax yang berterusan bulu korang akan lenyap terus.yang paling penting jangan sentuh langsung shave okay.miza pun memang dah lama tak shaving.miza start pakai norah since tahun lepas sampai sekarang.kira satu badan lah pakai norah.memang shave dah tak pernah beli dah.hasil dia?memang best gila weiii...

ramai yang wax dekat spa dan kos dia memang sangat tinggi.ratus-ratus.ada customer miza bagitaw dia memang wax kaki tangan dekat spa then harga untuk wax tangan dan kaki je pun dah rm50 ke atas.kalau norah wax yang harga cuma rm35 sahaja korang boleh wax satu badan korang banyak kali okay :)


norah wax sesuai untuk :

❤ lelaki dan wanita

❤sesuai untuk bride to be

❤ orang yang nak rawat kesan kehitaman akibat bercukur

❤nakkan kulit lembut dan tidak menggerutu dengan bulu-bulu terbantut sebab bercukur

❤tak nak tergaru-garu selepas bercukur,(buatnya gatal dekat public place,haaa...parah!!)

❤sesuai untuk anak dara yang bakal meningkat remaja,amalkan waxing dari sekarang(mesti cantik kulit!)



kenapa perlu cuba dari sekarang?

❤produk waxing yang terunggul di Malaysia cer cuba search di IG

❤testimoni melambak yang best-best,sampai tak tahu nak share yang mana satu

❤bahan berasaskan 100% organik.bijak memilih instant cream pencabut bulu,tak tahu berapa banyak chemical yang boleh buat magic macam tu!instant magic,suffer later?

❤betul teknik dan konsisten,boleh lesapkan bulu selama-lamanya!

❤shaving gelapkan kulit,mari rawat guna norah wax!norah wax ada ekstrak lemon bolen bantu cerahkan balik kesan kehitaman

❤harga berpatutan,result tak setanding dengan harga,JIMAT!

❤malu nak waxing di spa?gunalah norah wax,selamat!







dekat mana nak beli?

boleh follow ig norahwaxbynurul
yang stay area kuala kangsar/sungai siput boleh cod norah dengan miza.

bagi yang stay area kuala lumpur yang nak cod norah kenalah tunggu bulan 8 nanti sebab sekarang miza tengah cuti sem.bulan 8 nanti baru masuk sem baru.hihii

kalau ada apa-apa boleh whatsapp miza di 0195050845

have a nice day korang :)




3 comments:

I am LZ said...

Produk ni tentu berguna kepada wanita yang mempunyai bulu-bulu halus atas bibir.. Produk pun tak mahal dan mampu beli..
Nice sharing..

Siti Nurzafirah said...

wow ! menarik je produk ni.. kena try ni...

Normi Nieza said...

bagusnya..:)