16 July 2017

bergambar di bendang


assalamualaikum




salah satu benda yang miza suka pasal blog ni adalah bila kita update pasal sesuatu tu dia tak hilang atau kekal la sampai bila-bila.sampai masa bila kita teringat atau rindu moment tu kita boleh search je dan tengok balik entry atau gambar-gambar yang kita letak tu.miza memang selalu rindu masa-masa yang dulu.kadang-kadang tengok balik gambar dulu boleh tergelak jugak sorang-sorang kan.hihii

sebenarnya ada sebab kitorang bergambar dekat bendang ni.sebabnya nak masuk satu competition ootd dekat ig,hahaha..sanggup weh tangkap gambar dekat bendang dengan baju kurung semata-mata nak masuk pertandingan ootd dekat insta..ootd yang dianjurkan oleh hush puppies malaysia.


#janganmuaktengokgambarownerblog

alang-alang kitorang dah memang ada kasut hush puppies ni so rasa rugila pulak kalau tak masuk.hadiah dia kalau menang dapat sepasang lagi kasut hush puppies.rugi tu kalau lepaskan.dah la kasut ni boleh tahan jugak harga..haha..mana la taw rezeki kan..so kitorang di sini bermaksud miza,kakak dan abah..

jadi kami bertiga set masa petang tu pegi bendang sebab time tu balik rumah wan kat penang.dengan abah-abah sekali kena paksa tangkap gambar..hihihii




yee..yang kecik molek itu adalah kakak dan yang besar gedabak tu adalah adik.sila lah terima dengan hati yang terbuka..hahaa..asek orang cakap kita kakak dia adik.pernah jugak orang tanya kakak dah habis sekolah ke belum -..-


suruh abah posing sikeett


gambar bawah ni la yang miza letak dalam insta untuk ootd tu.miza pun tak taw la bila dorang nak umumkan pemenang.pape pun tetap sabar menunggu.



good shoes take you good places

jangan lupa join giveaway miza okay

https://dorayakino.blogspot.my/2017/07/mini-stationery-giveaway-by.html

have a nice day!




3 comments:

Normi Nieza said...

comel la mija ni..:)

Syaza Raihanah said...

Cantiknya views. Dah lama teringin nak bergambar kat bendang. Bila entah boleh dapat. Hehe 😊

puteri airyn said...

Cantik suasana di kampung Miza.. :)