20 May 2017

GIVEAWAY BUSYRA TAKIYUDIN: SAYA NAK SHOPPING CREDIT RM1000!!


assalamualaikum :)


klik banner untuk join

rajin pulak join giveaway sekarang ni.mana lah taw kot-kot rezeki kita kan.ternampak giveaway ni tadi dan hadiah dia best pulak tu.kalau tak join rugi!hihii.nak taw apa hadiahnya?kena tengok sendiri dekat blog busyra okay :)

apa yang miza nak dari SGSHOP ?
























dah lama dah sebenarnya nak benda ni.hahaa..sebab miza memang suka makeup even kelua tak makeup pun tapi suka kumpul barang-barang makeup..hmm..macam mana tu..just nak main sendiri-sendiri je.tengok baju pun lawa-lawa jugak tapi kalau pilih baju kang tak muat pulak!hahaa..sebab selalu macam tu T-T






















disebabkan miza ada banyak kucing dan kucing miza jenis nak tido atas tilam empuk je jadi miza rasa benda ni sangat berguna untuk mereka.tak dela keje nak menyempit celah ketiak orang je.

syarat-syarat

1. Buat satu entri (letak banner sekali)

2) nyatakan satu barang yang korang nak beli dalam SGshop

3) Backlink kan ke entri ini

4) tinggal kan entri di ruang komen di entri itu

5) share entri korang di lama sosial (facebook)




siapa yang tak join lagi join lekaihh..

have a nice daii :)


2 comments:

Fa Tin said...

Goodluck, datang dari giveaway yang sama :)

http://fatinun.blogspot.my/2017/05/giveaway-busyra-takiyudin-saya-nak.html

Busyra Bt Takiyudin said...

terima kasih sudi join GA saya. pemenang telah diumumkan.. > http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/pemenang-giveaway-saya-nak-shopping.html