19 April 2017

tote bag yang awesome!


Assalamualaikum dan hai korang!

hari ni nak membebel sikit la dekat korang pasal TOTE BAG.siapa yang tak taw tote bag tu apa?senang cerita bag yang tengah trend sekarang ni.siapa yang pakai comfirm lawa.sebenarnya miza pun memang dah lama suka gila dengan tote bag ni.miza pun ada la juga beli dua tiga tote bag buat koleksi.aeh,ntah-ntah korang punya koleksi lagi banyak kann dan memang rugi siapa tak de tote bag dalam koleksi bag dorang taw.




bagi miza..memang miza admire bila tengok orang yang bawak tote bag lawa-lawa nih!sebenarnya kalau korang nak taw tote bag pun ada macam-macam jenis ikut kesesuaian atau situasi korang.nak taw?jom tengok..

Structured Shopper Bag

bag macam ni memang sesuai untuk mereka yang busy,kejap pegi sana kejap pegi sini dan kena bawak macam-macam barang macam laptop ke..buku-buku ke.sebenarnya student pun memang sesuai pakai bag macam ni.senang nak mengangkut semua barang kan :p

pakai bag macam ni pun nampak high taste jugak gituuu..hihii..yang penting kalau shooping pun boleh sumbat segala benda dalam bag kan..hahaa (miza pun otw nak cari satu bag camni..hohohoo)






The Holiday Tote

selalu kalau pegi holiday mesti nak bawak bag yang simple je,yang senang nak bawak.material pun ringan.senang cita yang tak menyusahkan kita la bila nak bejalan nanti kan.material dia selalunya dari fabric dan memang best dan STYLE,itu yang penting sebenarnya :p

yang paling miza suka pasal holiday tote ni ialah design dia yang cantik-cantik.design ala-ala tumblr tu memang miza suka gila.nampak cantik sangat.

nak ber #OOTD pun cantekk!!



kan dah cakap tadi kalau buat #ootd lawa!


Trapeze Tote

setiap orang mesti ada sekurang-kurangnya satu trapeze tote bag dalam koleksi bag korang barulah lengkap!acecee...kalau rasa nak nampak elegen,uptodate kena lah cari trapeze tote mulai sekarang.nak padan kan dengan baju apa-apa pun comfirm masuk nya lah!

selalu kalau keluar ke miza selalu tengok orang pakai bag macam ni,memang sangat cantik.nampak feminin je.tapi miza taw ramai antara korang memang dah ada dah trapeze tote ni kan.ada yang suka kumpul bag macam ni..betul tak?




dah habis baca dah?jadi apa kata jom share sikit korang suka tote bag yang mana satu?korang dah ada tote bag yang mana atau korang memang pengumpul tegar tote bag?share la sikit..miza nak taw jugak *kenyit mata

have a nice day!

1

No comments: