2 January 2017

aeh,tak elok taw shaving :(


assalamualaikum

entry ini adalah satu entry berbaur serius kerana ianya melibatkan hal-hal penjagaan diri yang ramai sangat orang ambik mudah dan biarkan je.okay tak payah nak serius sangat lah..hehee.sebelum ni pun miza ada buat entry pasal ni.kali ni pun nak buat lagi.nak tanya sikit dan jawab dalam hati jelah ae,siapa still shaving?

haaa..kalau yang still shaving tu baik stop dari sekarang.bukan apa banyak keburukan shaving ni.jom kita tengok antaranya...

1) kulit menjadi gelap selepas shaving
 (betul kan kalau duk shave je ketiak tu memang 
gelap la cita dia ketiak tu,tak mo la camtu > < )

2) bulu yang tumbuh selepas shaving lebih lebat dan tebal 
(yang selalunya bila korang shave hari ni esok dah start tumbuh balik kan.makin banyak dan makin tebal pulak.tak letih ke tiap minggu kena cukur?)

3) kulit menjadi gatal dan kasar
bila shave bulu yang tumbuh tu rasa menyucuk-nyucuk tak selesa kan..


siapa yang kerap shave tu mesti ada tanda-tanda ni kann...
tapi jangan risau korang boleh atasi masalah ni dengan NORAH WAX ORGANIC HAIR REMOVAL





norah wax memang dari 100% bahan semula jadi dan ini produk orang kita jugak okeyhh!dah lama dah famous dekat malaysia dengan luar negara.miza pun salah seorang pengguna setia Norah wax jugak.hihii

antara bahan-bahan yang terdapat dalam Norah wax 

1) madu

2) ekstrak lemon

3) tea tree oil


ada yang tanya dan tak taw norah wax ni boleh wax di mana?
meh sini miza nak bagitaw


yup!semua tempat yang berbulu boleh..hihii..dari muka sampai kaki semua boleh.dekat upper lips pun boleh.ada orang kurang keyakinan diri sebab upper lips tumbuh misai.takur nak shaving sebab takut jadi lagi lebat tapi dengan norah bila korang wax tu,bulu yang tumbuh lepas tu makin halus dan sedikit!

yang paling best

"dengan penggunaan Norah wax secara berterusan,pertumbuhan bulu akan dapat dihentikan!"

jom tengok antara feedback Norah wax






anda lihat dan anda nilai lah sendiri kehebatan NORAH ! ^_^

tak perlu dah nak pergi wax dekat spa yang harga ratus-ratus tu.boleh buat sendiri dekat rumah,lebih privacy dan aurat pun terjaga kan 

cuma RM35 sahaja !! berbaloi sangat!

nak tengok banyak lagi jom follow instagram

@norahwaxbynuruls
@norahwaxbynuruls
@norahwaxbynuruls

atau whatsapp je miza terus

019-5050845

lepas ni dah tak payah cukur tiap minggu dah:)

STOP SHAVING AND START WAXING WITH NORAH!



1 comment:

Asha Lya said...

Mcm mnarik sgt ni, blh d try