3 December 2016

pemenang giveaway miniature photography by waza studios


assalamualaikum :)

pertama sekali minta maaf lambat untuk siapa yang tertunggu-tunggu miza umumkan pemenang untuk giveaway miniature photography by waza studios.hari ni miza ada kelas dengan presentation lagi so sebab tu la semalam miza tak sempat nak update pemenang nyee..jadi sekarang kita tengok siapa yang menang...hihii







TANIAH!!

yang tak menang jangan kecewa pulak taw..nanti insya'Allah miza akan buat lagi giveaway macam ni..tunggu je..yang menang ni taniah miza ucapkan.memang rezeki anda..hehe ^ ^

dan untuk pemenang jangan lupa email kan dua keping gambar anda ke email miza ye!jika gambar tidak di email dalam masa tiga hari terpaksa la miza cari pemenang baru.

mirzasyazwina@gmail.com

"untuk pemenang,gambar yang akan diberikan kepada kami untuk diedit mestilah gambar full maksudnya nampak kepala sampai kaki,jelas dan tidak blur.nak bagi gambar sorang-sorang boleh..gambar satu family boleh,ngan kawan-kawan boleh...ikut korang lah aehh.."

semoga hari anda ceria dan baik-baik sahaja ^ ^


13 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

alhamdulillah sy menang. suka dengan gambar2 kreatif awk! kejap lagi sy hantar gambar ke email! tq :)

Unni Anje said...

thniah pemenag!!

Nur Nashwa Alia Khairudin said...

wahh. terima kasih Kak Mirza ^_^. tahniah untuk semua yang menang :)

Shahida Dzulkafli said...

Tahniah ada semua yang menang..

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini....wahh...tahniah kepada yang menang....

Cik Zue said...

Alhamdulillah, thanks dear. Tahniah kepada semua pemenang. i dah email u my pic. TQVM :)

Normi Nieza said...

Tahniah..:)

Siti Nurzafirah said...

Tahniahh

Hafiza AizZawa said...

alhamdulillah.. oke tapi amik masa sikit bleh tak.. akak xde gambar penuh la.. hihi

Jun Zie said...

tahniah smua pmenang !!! =D

Lea Azleeya said...

Tahniah kpd yg menang.. :)

kak gojes said...

tahniah buat yg menang

Izzati Mazlan said...

Wah. Tahniah pemenang. ;) bertuah dpt hsil kreativiti mirza ni .♥