31 December 2016

melaka


assalamualaikum :)

sekarang ni jarang dah kalau g mana-mana tak update dekat blog,dulu pantang nak pegi bazar depan rumah pun nak update at blog,haihh -..-''.kali ni baru nak update balik yang hari tu pergi melaka untuk shoot dokumentari untuk subjek film.jauh benoo kan..kat area kl banyak tapi nak jugak buat dekat melaka..hihii

kalau yang tak taw lagi miza memang suka tangkap gambar,selalunya tak taw nak membebel apa dekat blog memang penuh dengan gambar je.dan kali ni pun tak taw nak cakapa apa dah jadi jom la layan gambar.

cuma gambar random sahaja miza tangkap masa pergi melaka hari tu pakai phone jee..






Pantai Klebang




okay itu je,bye! ^ ^


No comments: