15 December 2016

from waza studios to twelvelabstudios


assalamualaikum :)

sebab malam ni macam tak taw nak buat apa even assignment menimbun,hehee jadi malam ni miza ada nak bagitaw satu benda untuk semua.kalau ada yang join giveaway miza baru-baru ni taw yang miza dengan kawan miza ada buat bisnes edit gambar macam tu.

sebenarnya buat masa sekarang ni edit gambar jela.tapi kalau ada yang nak
 kitorang edit logo ke..kad kawin ke misalnya pun boleh jugak..heee

kalau tak sebelum ni nama kitorang waza studios dan sekarang ni dah tukar kepada twelvelabstudios.jadi semua yang tengah baca tu boleh la follow ig kami.sama je ig yang sebelum ni cuma tukar nama je

jadi inilah dia logo kami yang baru!jeng!jeng!

@twelvelabstudios




so we are the head of twelve lab studios !

terima kasih ^ ^

6 comments:

Busyra Bt Takiyudin said...

cantik!!

Lea Azleeya said...

Nice pic.. :)

Jun Zie said...

Comelll extravaganza !! =D

Amin Hakim said...

Cantik dan kreatif sangat.. terbaik

Wafi Adi said...

wow!! lawanye..👍👍

Mardiah Diana said...

Salam singgah sini dik...suka tengok...cantik dan kreatif sangat...