15 November 2016

miniature photography


assalamualaikum :)

sekarang ni kan trend gambar wedding yang pengantinnya jadi kecik tu dan memang sangat cantik kan!comel je tengok gambar tu.korang yang tengok pun mesti teringin kan nak gambar korang di edit macam tuu..kan..kann...hehee

tapi kalau nak edit gambar macam ni pun mesti mahal kan.kalau kita kata ada yang buat servis edit gambar macam ni dengan harga yang murah suka tak?nak tak? ^ ^

yes!!! memang ada!!

sebenarnya miza berkolaborasi dengan kawan miza untuk buat servis edit gambar macam ni.nak taw harga untuk satu gambar berapa?jom tengok dulu gambar dekat bawah ni








nampak sweet je kan.senang je kalau korang nak kami edit gambar korang macam ni just bagi sahaja gambar korang dekat kitorang lepas tu pandai-pandai la kami edit..hehee..yang penting gambar korang tu mestilah full dan terang..tak blur..

untuk harga pulak..!


tadaaa!!murah kan?of coss laa murah ^ ^

nak tengok gambar banyak lagi boleh tengok ig 

@waza_studios
@waza_studios

kalau nak kita edit gambar korang macam tu whatsapp kita taw
0195050845

tengah plan nak buat giveaway untuk miniature photography ni,tunggu okay ! ^ ^


5 comments:

Ana Fatihah said...

Nice!! Boleh fefeelig macam pari2. Hihi

Sweethoneybelle said...

olor cutenya. i will follow your ig. :)

Sheila Adziz said...

cantik sangat sis/// kreatif:)

Mardiah Diana said...

Comelnya dik miza....

adianiez AIDA said...

wow! cute. nice. lain dari yg lain la :)
hmmmmm murah murah murah...