1 November 2016

kita buat instagram baru


assalamualaikum !

sebenarnya tak taw nak update apa tapi nak update jugak pape sebab tak nak bagi blog sunyi sangat..hehee..kita dah buat insta baru..lama dah beberapa bulan yang lepas.untuk insta kali ni tak nak letak gambar sendiri banyak sangat,hahahaa..kadang-kadang je letak :P


jadi rajin-rajin jenguk la insta baru kita..follow la sekali..hahahaa *tak maluu!!

@mirzarohizat

letak lee sekali insta korang apa boleh kita follow sekali sesama kawan blogger nii..hihikhiks

2 comments:

Fhatin Amelia said...

Hehe okayy otw nak follow awak ni 😜 mellyacrayola blogspot.my

adianiez AIDA said...

aida xde instagram :(