19 November 2016

earth laugh in flowers


assalamualaikum ^ ^
.
sekarang kalau nak taw kita suka tangkap gambar bunga-bunga taw.sebenarnya sejak beli fon baru start sem dulu..hahaa...yela sebab fon sebelum ni camera tak lawa pun..dapat fon baru memang pakai camera dia sehabis baik..

kalau jumpa bunga je mesti wajib tangkap tak kisah la bunga tu seketoi tepi jalan ke..lawa ke tak ke..aeh..kalau bunga mestila lawa kan ^ ^

jom tengok gambar bunga kat bawah ni yang sebenarnya terjumpa secara tak sengaja tepi-tepi jalan camtu..hihii.lepas tu edit letak filter-filter sikit :p









''  a rose can never be a sunflower and a sunflower can never be a rose . all flowers are beautiful in their own way, and thats like women too " 


..................................

korang miza tengah buat giveaway hadiah best taw,nak taw 
hadiah apa jom tengok kat link ni dan jangan lupa join sekali !


10 comments:

aswaleyla said...

catik la gambar. pandai shoot

aswaleyla said...

ni edit pkai apa eh? vsco eh?

Asha Lya said...

Wah cntik2 smuanya 😀

mirza syazwina said...

aswaleyla : haah,pakai vsco :)

Unni Anje said...

lawa nya bunga

Danee said...

Cantiknya.. ala-ala aesthetic gitu.. pkai handphone apa yeh?

mirza syazwina said...

danee : miza pakai fon samsung s7 edge ^ ^

Mardiah Diana said...

Cantiknya gambar bunga yang dik miza ambil...

cikpuanhady said...

cantiknya gambar yang sis ambil..

jemput singgah blogshop saya, intai2 shawl, blouse..

http://mymodestycloset.blogspot.my/

adianiez AIDA said...

Allahu Akbar.
cantik2 bunga. pandai amik shot nyer.