26 October 2016

makan boat noodle ^_^


assalamualaikum :)

sabtu lepas kita makan boat noodle! sebab ada orang nak belanja kita sempena besday kita yang dah lepas tu.masuk yang ni kali ke tiga kita makan boat noodle.hari tu nak makan kat times square tapi monorel rosak le puleekk so makan dekat avenue k jee..


kita makan empat mangkuk.semangkuk tu harga dia rm1.90.sebenarnya nak tambah lagi tapi malas nak order so kita makan len kali la pulak..hahaa.yang dalam mangkuk putih kecik tu apa nama ntah tak ingat tapi rasa dia macam bengkang camtu.empat mangkuk tu singgit je.

tapi benda yang aku tak suka pasal boat noodle dekat avenue k ni dia cam tak privacy sikit.yelaa..tempat kecik kan.kitorang duk sebelah..sebelah tu ada orang lain semeja..huhuu..nak sembang pun macam takut je dorang ni dengar..bukan takut dah..memang kalau sembang dengar pun..huhuu


sebenarnya kita tak minat pun green tea tapi kita suka green tea boat noodle sahaja.sedap!!kedai lain setakat ni tak kena lagi dengan tekak..hehee..oh ye!dia punya teh ais pun sedap..harga?untuk air yang kita order tu rm6.90 satu..

tu je !

p/s : sori lama tak jenguk blog awak semua..biasala bila dah stat belajar ni...hihii ^_^''


3 comments:

Normi Nieza said...

Awak sila jenguk blog sy..haha

luqman zakaria said...

sedapnya..dah lama tak makan boat noodles!

Mardiah Diana said...

Sedapnya dik miza...