7 September 2016

she inspired me ! @taramilktea


assalamualaikum !

sebenarnya aku memang suka tangkap gambar dan aku suka tengok gambar-gambar yang cantik.selalu je aku tengok tutorial dalam youtube macam mana dorang tangkap gambar yang cantik-cantik..aku suka tengok gambar terutamanya dalam instagram.kadang-kadang aku tertanya-tanya macam mana dorang ni edit gambar yang cantik gila..

kalau aku jumpa ig yang dorang letak gambar cantik-cantik apa lagi laju jelah aku follow kan dan semalam aku terjumpa lagi satu ig yang aku sangat bekenann!!cantik sangat!semalam aku stalk ig dia sampai nak dekat pukul dua baru tido!



ni la dia taramilktea!!aku terjumpa pun secara tak sengaja.gambar dalam intagram dia sangat cantik.dia banyak buat flatlay,lepas tu dia banyak jugak tangkap gambar makanan.

aku tak taw la aku paling suka gambar yang mana sebab aku rasa aku suka semua gambar-gambar dia!jom tengok sikit nak ? ^ ^










hmmm!rasanya kena practice banyak-banyak tangkap gambar flatlays camni

bye!

3 comments:

Khairul Bariah said...

kalau org seni macam mirza ni, tengok benda2 macam ni mesti teruja. akak suka juga tengok tak pandailah nak ambil gambar2 cantik camtu. tumpang tengok je lah, hihi

tq sebab sudi singgah blog akak yg tak seberapa. mirza org kk ek? akak pun org kuala :)
salam kenal!

mirza syazwina said...

khairul bariah : haah akak ^ ^,hehee..miza orang kuala jgk :D

ezyra taharin said...

cantik gmbr dia