5 September 2016

galaxy makeup (edisi main makeup)


assalamualaikum :)

tengah update blog ni kita tengah duduk sorang je kat rumah,kakak tak balik keje g..mama ngan abah pulak kelua pegi ambik roti untuk budak upsr besok,adik-adik gudluck upsr!

pagi tadi pun duk sorang je sebab semua kelua kan keje,kita yang tengah cuti ni la terperuk je kat rumah.cuti lagi sebulan kann..hehehe..pikir-pikir nak buat apa teringat pulak barang makeup dah lama tak sentuh.eyeshadow palette tu dah besawang dah dalam almari tu..hihiii




hahaa,pertama kali ni try makeup-makeup macam ni.selalu tengok kat youtube je.lawa kot dorang buat..proo kann..berguna jugak la eyeshadow yang beli kaler-kaler tu.yela mana nak pakai nye eyeshadow kaler-kaler keluar rumah..:p

hmmm..lepas ni nak try makeup macam mana pulak yekkk..?hiii!

have a nice day saiyang!


3 comments:

Gee Lion said...

berseni jugak tangan hang naa.. cube la kita mekap, cakar ayam muka tu kang.. ^_^

Normi Nieza said...

seram plk tgk..hihi

ucing said...

Hi lain macam je makeup tu.(>.<)Sertai Segmen tonton lagu sudah ku tahu versi ucing :cool: