11 August 2016

ulangtahun ke-26


assalamualaikum !

lamanya rasa tak update blog,asal malas sangat tak taw la walaupun hari-hari tak de buat menda pun.melangut je dalam rumah.

okay..dua hari lepas adalah annivesary mama ngan abah yang ke 26!alhamdulillah dah 26 tahun mama ngan abah bersama..hehee..masa aku sekolah rendah dulu,katil aku dalam bilik dia macam ada laci taw so kat laci tu abah letak abah punya surat cinta ngan mama dulu,penuh weii dua-dua laci..hahaaa

tapi sayang nya masa tu aku memang tak paham apa yang abah tulis sebab tulisan nya bersambung-sambung gitula,so sekarang nak baca balik dah tak de..mana abah sorok pun tak taw laa..hahaa
nostalgia gila!

adala jugak abah cita dulu masa becinta ngan mama tiap hari tunggu posmen datang rumah,amboii sweet nyeee..hehehehee



kitorang anak-anak ni tak dela plan apa pun,cuma plan nak beli kek..lepas tu nak masak sikit-sikit tapi yang penting itu semua tanpa pengetahuan mama ngan abah..hehee.jadi sehari sebelum ulangtahun kakak aku g tempah kek siap-siap,besoknya ambik je

aku ngan adik aku pulak plan nak masak.aku masak kue tiaw goreng je.adik aku buat puding roti.lepas tu kitorang goreng drumstick sikit ngan buat cocktail untuk air. dan lepas tu aku ajak pak lang aku datang sekali malam tu.

apa yang best nya,pak lang aku datang pun mama ngan abah tak syak apa lagi..hahaha.macam ingat sesaja datang la.then,bila pak lang datang abah nak buat la jus oren so pegila nak ambik buah oren dalam peti ais dan kantoi!hahaha.sebab nampak kek dalam peti ais..hehee.tapi tak pela dah lewat baru kantoi..hii


"rambut abah elok tak ni?" hehee
kemain..ngan kain pelekat nyaa

kain pelekat ngan kain batik tu la buktik suprise ni berjaya!yeayy!!akhirnya..alhamdulillah..lepas tu semua pulun makan..seronok sangat malam tu,meriah walaupun family aku ngan pak lang je.hehee.mama ngan abah pun seronok..

mama ngan abah ingat kitorang lupee..mana boleh lupee,sebab kitorang bincang time bila kan.tak nampak pun.aeh?apa guna ada whatsapp,apa guna group whatsapp..kannn ^ ^


"selamat hari ulangtahun yang ke-26!
terima kasih sebab menjaga kami empat beradik dengan elok dan sihat-sihat semua.
semoga sentiasa bahagia sampai syurga dan stay sweet macam orang mudee!!hiii!"


............................................


pok kena calit kekkkkkkk



          ada lagi bekas kek kat idung..haippp!tangan tu mahal tawww

           
have a nice day korang !




4 comments:

Eeiou _ said...

Happy anniversary to them XD

Nieyl said...

sweetnyaaa...
happy belated birthday ♥

Normi Nieza said...

hepi anneversary buat papa n mama mirza..:)

Hafiza AizZawa said...

Selamat ulang tahun perkahwinan buat abah dan mama miza..