20 June 2016

tempahan logo RM30 je !!!


assalamualaikum !

terus je kepada tajuk..hahaa..tak nak mengomel panjang-panjang..hehee.so kita terus kepada tajuk jela aek.so untuk korang yang maybe ada becadang nak buat buat bisnes ke..online bisnes ke..tak kisah la pape pun kan yang memerlukan logo..atau saje-saje pun boleh aihh..apa kata korang try servis encik sorang ni..

selalu tengok pun kalau logo paling lekeh pun 50 ringgit kan..ni 30 je!so kalau ada sapa-sapa nak tempah logo dengan harga murah gila ni cepat-cepat la contact owner dia ni.jangan risau..dia peramah..hehee

sebelum tu meh nak tunjuk ni antara logo yang dia pernah buat sebelum ni...











lawa kan..baik korang cepat-cepat tempah sebab takut owner dia naikkan harga pulak lepas ni.maklumlah ni harga pengenalan je..lepas ni tak de dah harga ni taw ^ ^

jadi kalau nak ni details :

whatsapp : 0182327685

instagram : waza_studio

have a nice day ^ ^