6 June 2016

#sayajualsambalopah !


assalamualaikum :)


untuk permulaan entri mestilah meletakkan sesuatu yang menarik supaya dapat memberi first impression yang baik untuk pembaca.kan..kan..hehee.nak bagitaw ni sekarang ni miza berniaga sambal bilis pulak.

sebabnya kan hari-hari duk makan sambal ikan bilis mama bertambah-tambah nasi.rugi pulak kalau tak bagi korang-korang rasa kann..sebab apa nama sambal opah?sebabnya mama belajar dari opah.memang sedap..miza suka sangat..lepas ni aii pulak nak belajar dari mama ^ ^



disebabkan baru je mula try-try nak menjual.
miza bagi harga special untuk semua orang.


cepat-cepat whatsapp miza yee sebelum harga pengenalan ni tamat.

harga tak termasuk postage :

harga postage

semenanjung RM 6

sabah sarawak RM 10



jangan risau sambal opah dijamin sedap dijamin bersih taw.bagi kawan dekat u rasa pun semua suka taw..siap ada yang order lagi nak beli..hihii.lagi masa buat sambal ni pakai cili kering yang potong sendiri semua.bukan beli cili boh dekat kedai tu.

mama potong cili tu pun halus-halus.sebab biji cili tu kan tak elok.kan dapat penyakit lain pulak kan.so jangan risau kalau nak order..!




okay korang.kalau nak order whatsapp miza sekarang yee.cepat-cepat sebelum harga pengenalan tamat !

whatsapp : 0195050845

instagram boleh tengok dekat tepi blog ni yee ^ ^

have a nice day <3



1 comment: