16 May 2016

nak cuti sem tigoo bulan doh !


assalamualaikum :)

ya Allah..lamanya tak update blog ni..kalau dulu tak update pun aku bukak-bukak jugak la blog ni kan.tengok-tengok mana terkurang terlebih..hihihiii..memang buzy..hari-hari mengadap esaimen..al maklumlah ambik kos yang banyak kos work ni kijee memang la banyak.kalau ada masa pun tak larat den nak bukak blog..hehee..

serius rasa blog aku dah boring gila dah sekarang.orang yang komen pun berkurang..huhuu..aku pun dah lama tak blogwalking.tak pe tak pe..cuti tiga bulan ni selain repeat lesen kereta aku berazam nak start balik update blog selalu..hehehehee :p

so hari ni lepaih habis semua present.makanya sem ni aku ada dua paper exam..aduhhh..maleh la ada exam..lama dah kot aku rasa tak baca buku..duk mengadap laptop je buat esaimen.sem lepas pun tak de exam langsung..

pape pun...jumaat ni guee bebasss dari kerjaa dan examm..miahahahaa

lanje gambar sekeping lah ^_^


pupet hijau tu pun untuk esaimen

have a nice day ^_^



4 comments:

Normi Nieza said...

Miza miss u😊

miss fifi said...

good luck with the rest of the papers! :)

Asha Lya said...

Gud luck ya mirza..da klpgn jemputla singgah

mirza syazwina said...

rindu kak normi gak!nanti miza datang blog aeh..hehehe