9 March 2016

wordless wednesday : saya budak animasi



assalamualaikum :)

asek-asek wordless wednesday jekan.kite buzy tak boleh update blog hari-hari.hukhuk



tu sekarang kita tengah rehat dari buat benda atas tu la.kita update blog pun kat campus ni.rehat sat..huhuuu..berejam berhari nak buat..huhuu

kuatkan lah semangat

have a nice day!

jangan stress-stress taww.heee



7 comments:

tashira said...

lukis ke kak? nampak susah sgt >.< mseti berminggu2 baru siap tu kan?

uyu kawaii said...

wahh kreatiff btw tak tahu nak shopping untuk pakaian poplook dan bertrend untuk raya tahun ni jom bw sini Zalora menawarkan gaya yg terkini tau jom http://artisarainbow.blogspot.my/2016/03/koleksi-pakaian-poplook-kini-di-zalora.html

mirza syazwina said...


tashira : haah kena lukis sendiri..hehee..ni lect bagi tempoh seminggu je..huhuu

Normi Nieza said...

by hand erk mirza?terbaiklah...

AinAthirah Anuar said...

oh yekee. jgn stress ye lukis tu. hehe. nnti hsil dia kongsi la dkt sini :)

mirza syazwina said...


haah cik nor..hehee

Ahmad Hasif said...

wow.. lawanya lukisan tu. bagus2... teruskan usaha ya bagi siap cepat. boleh update blog.. hehe

Jalan2 sini.. Jom baca


Apabila Laptop Masuk Workshop...> site.