23 March 2016

tengok dorang tido pun rasa nak tido sekali laaa


assalamualaikum !

semalam cerita pasal maknye.hari ni kita cerita pasal anak-anak nya pulak.anak baby ada empat ekor tapi sekor mati.tinggal lah tiga ekor.namanya pok,lang ngan yam.nama maknya baby punya la style-style omputih gitu nama anak nya usah dikata lah..hihihiii

sekarang dorang baru je bangun tido.sekarang tengah main..letih la kalau dorang dah jaga..hahaa..telefon jatuh,pasu bunga pecah.telefon terpaksa letak atas lantai.hari tu nak lipat baju aku kurung dorang dalam bakul baju tu..tebalik kan..kahkahkah..kalau tak sampai besok pun tak terlipat baju tu.

tu satu..dah lipat baju stokin semua...stokin tu kan dorang main gigit-gigit bawak sampai dapur.ada plak tu hilang plak..haisshh..budak-budak ni..tu aku cakap letih kalau dorang tak tido -..-''

tapi kalau dah tido semua tebongkang macam boss..meh nak tunjuk sikit..tengok dorang tido sedap kita-kita sekali rase nak tido..hihiii









dah jaga kita kacau dia..hehee

dorang memang suka sangat tido atas benteng tu..beratur je tiga-tiga ekor.kadang tu ngan baby sekali join.sebenarnya baby yang ajar dorang tido atas tu.^ ^

tu je la..rasa ngantuk tak??heheh :P

have a nice day

No comments: