22 March 2016

pashmina originally from beijing !


assalamualaikum !


sekarang ni pun dah berjinak-jinak dalam bidang bisnes kecik-kecik.orang kata sekarang ni pun dah kena pikir masa depan so kena la ada perancangan sikit kan.tak pe slow-slow..hehee.siapa yang tak taw lagi kita dah bukak bisnes online.namanya @pinmerahjambu .boleh tengok dan follow sekali..kehkehkeh

insya'Allah rezeki tu kat mana-mana pun ada :)

so hari ni nak letak sikit shawl yang aku baru je release kan semalam.pashmina yang diterbangkan jauh dari Beijing taw.sumpah best ! jom tengok dulu ^ ^








BEIJING PASHMINA

-material : 100% cashmere
- straight cut
-size : 2.0m x o.75 m
- tidak jarang
-mudak dibentuk
-kain selesa dan sejuk

rm20 sehelai 

postage : rm7 (SM) rm10 (SS)


aku pun suka sebenarnya pashmina ni sebab kain dia best kot!tak panas pun dan kita bagi harga kasih sayang je untuk awak-awak semua taw

berminat : whatsapp kita laju-laju okay ^_^

0195050845


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

haaa!ni lagi satu.hehee



FLORAL CHIFFON SHAWL 

kita tengah buat clearance sekarang ni.tinggal lima helai ni je.
rm10 je satu awak-awak semua ^_^

wharsapp kita sekarang okay dan jangan lupa follow @pinmerahjambu

sayang semua!have a nice day :)


No comments: