24 February 2016

NATURE FLAWLESS FOUNDATION best !



   assalamualaikum :)



sesiapa yang tengah mencari foundation yang sesuai..yang best sangat-sangat tepat pada masanya.miza nak bagitaw pasal satu foundation ni yang serius best.miza pun dah try foundation ni sebab tu miza nak awak-awak semua cuba jugak.orang kata benda yang elok mestila dikongsikan bersama kan ^_^

apa yang miza suka pasal foundation ni texture nya lembut je.bila lepas pakai tu muka akan jadi flawless camtu.dan apa yang paling paling best adalah foundation ni WUDHU FRIENDLY dan MESRA SOLAT.tak perlu ragu-ragu kalau nak solat kan :)


tengok tu texture dia lembut kan.lagi satu miza nak bagitaw NFF ni adalah produk bumiputera jadi tak perlu la ragu-ragu kalau nak cuba foundation ni sebab nya bahan NFF adalah 100% dari ekstrak semulajadi dan dari tumbuhan ^_^



kebaikan Nature Flawless Foundation :

1) SPF 60

2) 100% dari ekstrak semula jadi /tumbuhan

3) merangsang pertumbuhan sel kulit yang baru

4) anti penuaan

5) boleh dijadikan sebagai based makeup

6) water based dan boleh dibawa solat

7) merawat pelbagai jenis masalah muka

8) melembabkan kulit

9) tidak bercapuk ketika berpeluh

10) menjadikan kulit lebih berseri selepas 5- 10 minit sapuan

11) mengecilkan liang roma

12) menutup cela dan parut

13) kulit menjadi flawless selepas sapuan

14) SESUAI UNTUK KULIT SENSITIF



antara testimoni NFF 

ada dua saiz :

kecil : rm29
besar : rm 49

tidak termasuk postage

kalau sesiapa yang berminat nak cuba foundation ni boleh whatapp miza cepat-cepat taw dekat no 0195050845


have a nice day ^_^



1 comment:

AinAthirah Anuar said...

wah. semoga maju jaya dlm berbusiness