14 February 2016

floral chiffon shawl in da house !


assalamualaikum :)

salam ahad semuanya.sedihnya tengok blog sendiri dah tak aktif macam dulu.serius tak de idea nak update apa.nuffnang pun rasenye dah merajuk dah.hehe.ingat cuti sem hari tu boleh la konsisten update blog kononye lah..tapii..hmmmmm..

okay..lepas ni nak try la update blog selalu sebab dah sunyi sepi sangat rasenye blog ni..huhuuu.okay banyak kali dah cakap ayat yang sama je.okay tak pe..yang penting rase nak try untuk jadi lagi better tu ada kan..hehe :p

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

okay kembali pada tajuk asal.floral  chiffon shawl in da house bebeh !




cantik-cantik kan semuanya.sweet je kalau korang pakai shawl corak-corak floral ni.serius tak tipu.kain chiffon yang memang senang bentuk kat muka.tak de kelepek-kelepek kat muka pun.maksudnya tak perlu nak lipat dua.

jahit kat tepi tu adalah jahitan baby seam..macam ni...



so nampak kemas bila pakai.labuh shawl pun boleh adjust.bawah ni kita nak tunjuk corak-corak yang ada okay :)

shawl's details :

* straight cut
* size : 2.0m X 0.75m
* sewing : baby seam
* mudah dibentuk
* menutupi dada



status : available


status : available


status : available


status : available


status : available


status : available


status : available


status : available


status : available


status : sold


kalau nak boleh whatapp kite 0195050845

harga :

rm20 termasuk postage
add rm3 untuk (SS)

itu saje.boleh la tengok-tengok mana yang bekenan tu.kalau ada yang bekenan whatapp kita terus.mana taw takut habis pulak karang.lagi satu boleh la tengok insta kita.baru je buat insta.heee.boleh cari insta nama pinmerahjambu

itu saja untuk hari ni.happy shopping girls !

have a nice day :)


5 comments:

Asha Lya said...

Patut da lma x nmpk mirza kat blog..thnks taw sudi myinggah
Lawa2 akak pun da buat shawl sndiri tpi jns plain hhehe

Aqilah Azmi said...

aaaaa nape post sekarang :( qila tengah takde duit aaa T_T
nak nangis hm. cantik sesangat T_T
aaa so tempting hihi
maceh share! nnt qila nk follow hehe nk yg hitam bebunga tu awww so chantiks haih <3

tashira said...

rasa nak beli jeeee T_T bajet tengah kurang skrg ni kak hahaha inshaallah nanti :)

PeRdU cINta said...

Comel comel semuanya... :)

Hafiza AizZawa said...

corak floral mmg cantik klu kene dgn baju plain..