6 January 2016

kami bergambar di Victoria Bridge !


assalamualaikum :)

entri sebelum ni aku cerita bawak kawan aku pegi jalan kuala kangsar.kali ni aku nak cerita pulak.aku bawak dorang pergi victoria bridge.area kuala kangsar jugak la.kampung belah mama aku.dekat je pun dari rumah aku.

tempat ni kalau tangkap gambar memang cantik.selalu hujung minggu memang penuh la pun orang kawin photoshoot kat sini.

dulu kawasan ni macam semak sikit sebenarnya tapi hari tu aku pergi dia dah siap tanam-tanam pokok bunga keliling jalan tu pastu siap ada papan tanda lagi tempat tu nak dibangunkan sebagai kawasan pelancongan.bagus bagus..kipidap!

jom tengok gambar kitorang pulee !




kalau korang nak taw jarak-jarak antara kayu-kayu tu sebenarnya lubang taw.boleh nampak jalan dekat bawah.aku slow slow je bejalan atas tu.takut..hehee..
tapi tak de apa pun.hati-hati je okay ^ ^



haipp!apa tengok-tengok






okay,nak balik dah.


kalau korang nak taw jugak,dekat tempat ni jugak yang belakon zombi kampung pisang tu.pekan dia dekat je dari situ.dekat sangat-sangat dah.mana-mana yang kalau datang perak terutama nya kuala kangsar singgah la sini.tangkap gambar kat sini.lawa kot tempat dia ^ ^

bye korang !


4 comments:

luqman zakaria said...

Cantek..memang sesuai pon utk wedding photoshoot

Asha Lya said...

Cntiknya klau buat photoshoot kat cne ni

Mime MF said...

OK lepasni kalau ke KK sy akan singgah bridge ni..lawa!!>,<

melahmelia said...

kalau kami pi sana, mirza tolong bawak nah :D