2 December 2015

wordless wednesday : my everyday view


assalamualaikum :)


this is my everyday view in kl

betul-betul depan hostel aku..macam mana la aku tak rindu dekat rumah bila hari-hari kena mengadap benda ni..dari pagi sampai malam dengar orang buat benggunan..hmmmmm

yeee..aku taw..itu cara dorang cari rezeki..tak pee
tapi aku rindu nak bagun pagi tanpa dengar apa-apa bunyi ketuk-ketuk besi and whatsoever tsskk!!

#missingmypinkroom

6 comments:

Mazni Munawar said...

wow mesti tak tenang duduk situ. nak tidur je bising bunyi ><

Sheila Adziz said...

btl sis... kgd2 kita perlu rasa sunyi dr dgr ketukan tu kan...

Normi Nieza said...

sabar yer miza..:)

Yana Libra said...

kesiannyeee...sabarlah ye..

langsir pun kena selalu tutup tau..

Niena Reen said...

Ala kesiannya kak miza. Kalau saya pun tak senang kalau time kita nak rehat, nak study ada bunyi bising2. Tapi sabor aje la kan? Hihi...

Hafiza AizZawa said...

lama lagi tu nk ngadap bunyi selagi bangunan tak siap.. bertabahlah..