29 November 2015

buzy dengan final sem project


assalamualaikum :)


bila lah double chin nak surut *sental inguihh

pertama sekali nak minta maaf sebab rasanya dah lama tak jalan dekat blog korang.sekarang dah nak dekat hujung-hujung sem.lebih kurang tiga minggu lagi aku habis dah la sem tiga untuk kos animation ni.sekarang ni memang tengah waktu kemuncak.

waktu yang semua subjek pun dah dapat final project.nak update blog ni pun macam kurang sikit .aku selalu update blog lagi satu tu je sebabnya yang blog tu ada markah maaaaa..hihihiii..jadi kena update selalu laaaa..jadi jangan kata aku sombong pulak sebab tak singgah blog anda semua ye ^ ^

insya'Allah bila cuti sem nanti..aktif balik la blog ni macam biasa lah hendak hendaknye ..:)
doakan lah ye sem ni berjaya siapkan final sem project dengan jayanya dan mendapat kepuasan daripada pensyarah-pensyarah semua..huhuuu

have a nice day :)


3 comments:

Normi Nieza said...

Gud luck miza

PeRdU cINta said...

Fokus dulu pada pelajaran ye..

luqman zakaria said...

time time ujung sem memang busy kan..sabor jer..