26 October 2015

segmen blogwalking by mirza syazwina tamat !


assalamualaikum :)



alhamdulillah...syukur akhir nya segmen selama seminggu aku berjalan dan tamat dengan jayanya.dan aku puas hati sangat dengan sambutan dari kawan kawan semua.rasa terharu pulak sebab pertama kali aku buat segmen hari fes dah ramai yang join..terima kasih banyak!

aku tak sempat lagi nak blogwalking kat blog korang semua.insya'Allah nanti aku sampai la tu.hehee.aeh..?korang dah habis blogwalking ke blom.kalau belum blogwalking..blogwalking taw
nanti ^ ^




satu lagi!pasal kotak misteri tu..excited tak..mesti exited kan..hehee.yang tu aku akan umumkan kalau tak de arah yang melintang 27 haribulan ni aku bagi taw sapa yang akan dapat.tunggu je taw..terima kasih sekali lagi semuanya :D

6 comments:

Nur Balqis said...

Okey. Syukran.akk.

Afidah Azmi said...

Alhamdulillah..sempat jugak join segmen BW sis..
Fida pun sempat BW blog yang smepat ckil jer..tapi akan Bw yang lain-lain gak...take time kan..ramai sgt,.,.

Ima Hamdan said...

Wahh! excited ni nak tau kotak misteri tu. hehehe

Asha Lya said...

Syukurla brjln dgn lncar kan..smpt gak akak join

Mimi Kyumi said...

Excited nya..aha..dh abs dh blogwalking :-)

Mizz Aiza said...

Tahniah kepada yang menang..