6 October 2015

saye buat blog baru


hai korang!

aeh!? tekejut ke tengok tajuk blog.haah..memang buat blog baru pun.sebab nya blog sekarang ni macam tak menarik je kan.dah la follower pun ciput je..hohooo.lepas tu design blog pun ntah pape.simple gila..entry pun merepek je kengkadang kan *syok nya kutuk blog sendiri T-T..nak kata lama dah buat tu tak dela lama dah buat..dalam bulan sembilan hari tu.

orang kata apa..nak mula kan hidup baru.duk tengok nuffnang pun hampeh je..bukan naik banyak pun.hmmm T-T.tak lama lagi tutup la blog ni..memang la sedih kan mula-mula..tak pela..nak berjaya perlu kan pengorbanan..

ni aku nak tunjuk blog baru aku.





blog ni pun simple je.aku pilih putih semua sebab malas nak serabut serabut.camtu pulak kan.post pun ekceli dah ada tujuh dah pun.aku bukan tak mau g taw awal awal tapi tak reti la nak gtaw macam mana.malam ni baru terbuka sikit hati nak update dekat blog ni pasal blog aku yang baru ni..

mungkin ni entry terakhir la kot..hmmm T-T *kesat inguih

mesti korang tertanya tanya kan kenapa header tu tulis figure design..tak tanye tak pela..meh aku nak gitaw jugak..sebabnya sir aku merangkap mr m yang suruh kitorang buat blog niiiii!!hehehee.
kalau tak habih la 15 markah aku hoii hoiii..saje je nak buat suspen sikitt....hiks hikss....sape terkena tu nasib la ^ ^..kita gurau-gurau sesama blogger.hiks!

tak kan la aku nak delete blog yang aku bina sendiri dari zaman muda dulu sampai la dah tua sekarang ni.buat sampai sakit tulang belakang nak delete camtu je??mana blehhhhh..

tak pela follower cinocet pun.yang penting sapa yang selalu datang blog ni..maka ketahui lah anda..saya sangat sayang akan anda :).jemput la singgah ke blog kedue saye.blog ni untuk subjek figure design.apa-apa yang berkaitan dengan subjek tu semua aku akan update dalam tu.

owh!lagi satu sudi-sudi la follow sekali...*mana ada paksa..tak paksa pun

have nice day korang!


3 comments:

Ajuya Rashid said...

rajin nya...ok la skrg jgk singgah

Mizz Aiza said...

amboi.. siap kesat inguih lagi tu.. hihi..

Asha Lya said...

Baru akak taw Mirza da ada blog baru