8 October 2015

entry full of cuteness !!


asslamaualaikum :)

meh aku nak cerita sikit.kalau tak dekat rumah aku dulu ada empat ekor kucing yang duk lua rumah.tak termasuk baby..seekor kucing kampung yang perasan kucing bandar -..- .okay berbalik tadi..kucing aku yang empat ekor tu dua betina dua jantan. kalau tak tiga jantan..tapi bambam kan dah tak de.. :'( ..

so jantan tinggal moca dengan tap je. moca aku ambik dia jumpa dekat tepi jalan..kaki dia sakit tak boleh jalan..sekarang kemain diaa...dua ekor lagi betina..kira empat ekor tu tak dela banyak kan...tapi....sekarang kucing aku dah ada dua belas ekor dalam sekelip mata!!

ohmayy..subur benar kucing-kucing aku ni yeee..jadi entry kali ni aku nak share gambar tiga ekor dari tunjuh ekor anak kucing aku yang cute dia lebih dari aku..wahahaha..lagi empat ekor tu lahir lambat sikit..so dorang kecik lagi..yang ni beso sikit dahh..pandai dah makan nasi ^ ^

jom layan gambar yang superrrrrrr banyakkkkkk niii :)



ehh..macam senyum pulak die





yang dua ekor ni masa baru lahir tu ya rabbi besarnyaa..macam anak kucing yang dah umur berapa hari..serius tembam gilaaa..nama tak de lagi..hohohoo


hee..yang hitam tu tue tiga hari dari yang oren dua ekor tu..dia sebenarnya anak baby..tapi baby tak mo jagee...baby bajet..geram aku..eeii..lepas ni baby akan dimandulkan sebab tak pandai jaga anak..nasib baikla kucing betina aku sekor lagi mengandung jugak..boleh tumpang susu..






^ ^







nak taw tak kenapa dorang duk elok je atas bangku..sebabnya dorang tak reti turun..hahaha..takut tinggi..padahal bukan tinggi mana pun..besela anak kucing tak biasa lagi kan..

last last semua tido atas tu..dah la lama gila dorang tido ^ ^


okay tu saje entry full of cuteness dari sayee :)

have a nice day!

9 comments:

Mizz Aiza said...

comelnya.. kak aiza suka warna oren tu miza.. ;)

Mazni Munawar said...

Ya ampunn kenapa comel sangat? T__T mata tu jangan nak sexy sangat boleh tak? huhu. geramnyaaa ><

tashira said...

ya allah,comel gilaaaaa. warna oren pulak tu

Asha Lya said...

Lahaii knp cute sgt baby cat ni..Mirza serupa dgn akak minat sgt kucing

Mizz Aiza said...

Salam hujung minggu miza.. Best kan tengok mereka tidur..

luqman zakaria said...

comel comel semuanya..hehe..

Mime MF said...

apsal yg comel sgt ha!!?? >.<

Hajar Shikin said...

Ya Allah..comelnyeee, pandai diorang posing =)

The Kehalusan Kelembutan said...

Ganbar ke 9, hah ambek kau kira gitu,
bila tengok gambar tu teringat anak kucing time blajaq tu , saya ni penakut tapi sebab anak kucing tu saya dah start boleh dekat dengan kucing