29 October 2015

best jugak layan doremon sorang-sorang malam-malam ni


hai ^ ^


bila semua orang dah tido sampai mimpi-mimpi aku macam bese siang mengantuk malam berjaga :P
sambil-sambil buat keje bukak youtube dekat tv layan doremon..syok jugak!

hari-hari tengok doremon.still minat gila doremon..kalau tak tengok doremon pun mesti tengok shin chan tak pun tengok ninja boy..hee!

jom buat kerja sambil layan movie!

6 comments:

Asha Lya said...

Da lma akak x lyn kartun ni..dulu rajin tgk kat leptop

Rusmeyati Nordin said...

ninja boy best..er tapi kalau ada postman pat ke fireman sam ke bob the builder pun ok gak..huhu

Yana Libra said...

boleh concentrate ke keje tu? huu

mirza syazwina said...

yana : boleh siapkan sebab bukan buat kerja yang serius sangat pun..hehehee

Mia Liana said...

layan.. jangan tak layan...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #19 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/10/senarai-url-blog-19.html

Mizz Aiza said...

Kak aiza pun suka layan doraemon juga.. Hehe..