4 October 2015

all the way from peking


assalamualaikum :)



lepas aku ajar dia pakai dslr..beli kamera terus.nak tangkap gambar kat china katenyee

sejak kebelakangan ni aku tak de idea nak update apa.entry kali ni aku nak share gambar gambar yang adik aku share masa hari raya qurban dekat china.yang atas tu gambar dia lee. ^ ^
rasa rindu pulak dekat dia kan.sebab dulu cuti sem duk duduk ngan dia je.habiskan masa dengan dia je banyak.hohoohoo..ohmay!dah kenapa ngan aku ni :p


ni dorang masak ramai-ramai dekat dapur bawah kot.tah aku pun tak taw la macam mana.hehee
pandai budak-budak ni masak taw.duk makan sedap je hari-hari aku tengok.hehee




syoknya tengok.bila la nak pegi beijing ni.haishh haisshh.belanja boleh.hehee.harapnya satu hari nanti sampai jugak..tak pe..bak kata abah..empat taun lagi dia nak duk sana.hehe




dia cita la dia tengok sendiri dorang korban tu.aku tak bleh T-T.tapi dorang tak dela dapat pun daging tu.just tengok je la.



ramainya orang..sekali tengok dah macam orang kat malaysia pulak dah.hehee.
dia cita masa bula pose hari tu dorang pegi masjid naik moto yang moto elektrik tu..naik pakai telekung nak balik dari semayang tarawih tak salah aku.

orang yan duk kat situ tengok tekejut!
"oh my!what is that!"

hahahaaa..kelako pulak rasanya.,malas katanya nak bukak bukak telekung nii..hehee
tu jea cukup takat ni.. ^ ^


fes time aku cakap aku rindu kat dia..cehhh.
tapi serius bila depan dia aku selau buat muka burok yang tak boleh dibayang kan.
depan dia je aku tak malu sikit..hiks!

have a nice day  > _ ^ 


4 comments:

Anisyamir Leejo said...

bestnya dapat merasa sambut hari raya qurban kat tempat org

http://anies-msletoes.blogspot.my/2015/10/boat-noodle-lagi.html

Aisya Ahamad said...

Nampak meriah je raya kt sana. Hehe

anak denesor said...

best nye pengalaman g china...alooo rindu adik ea,,hahah..salam knl

Mizz Aiza said...

Rindu la tu.. Hehe.. Tak semua orang merasai pengalaman macam tu.. Jauh perjalanan luas pengalaman..