5 August 2015

wordless wednesday : when you found your old diaries !


assalamualaikum :)

tengah kemas almari......



ye!saye memang peminat barbie dan kaler pink jadi 
diari saye pun mesti tampal besar-besar sticker barbie dekat depan diari 
dan kena balut dengan pembalut kaler pink juge! ^ ^

"if you carry your childhood with you"
you never became older

^ ^

11 comments:

PeRdU cINta said...

Menggamit memory nih..

Nadia Johari said...

comelnyaa

Eiqa Almond said...

ingat gambar dr google.
rupanyaa mirza pnyee. hahaa
peminat setia betul niii

nurerna hazwani said...

Ingat Barbie..ingat princesss....tu dulu lah...Selamat berkenalan... Sis follow.

Nasz said...

bila baca balik diari lama tu mesti tergelak sendiri tengok ayat kita tulis masa dulu tu. hehehe.

jemput ke blog saya : http://www.nasznadzeri.com

Cik Mun said...

hahaha..comel jee

aeinna Musa said...

done follow mirza #977

Naz said...

wah! artifak lama. haha, done follow =)

ctfand said...

cute sangat.

singgah dari segmen url #17 mialiana. salam kenal ye.. http://ctfand.com

Arol Mubin said...

Simpan diari tue elok-elok. Nanti bila dah ada anak, boleh tunjuk kat dorang. :D

Singgah dari Segmen Nak URL Blog #17 Mia Liana. :)

Dilaella Ella said...

comelnya diari..pink gitu :)