28 August 2015

pernah tak tiba-tiba rasa nak dengar lagu lama



assalamualaikum :)

hohohooo..alhamdulillah hari ni tak sedih dah :P
apa kaitan gambar aku besar-besar ngan lagu lama..??
tak delah,saje suka suka.dari terperap dalam laptop meh aku letak besau besau dekat blog.

dan sekali lagi hari ni aku membuang masa macam tu je.benda nya tak buat apa pun.tup tup! petang dah.adoiyaii.tak pela.aku nak sembang-sembang la kejap dalam blog.owh!tadi aku baru lepas kemas bilik.nanti aku nak tunjuk kat korang lagi satu DIY yang kiut gila macam orang kat bawah ni.wahahahah

nak tengok DIY lampu tidur aku sebelum ni meh tekan niiiiiiiiiiii
untuk sape yang tak tengok g la..heee!


lepas tu bukak laptop asyik bukak dua benda ni je.facebook dengan blog.lepas tu yang lagi kesian tengok facebook duk refresh banyak kali.sedih toi cuti aku.waaa T-T.walaupun blog bukak hari hari.ngapdate nye tak de pun hari-hari.lepas tu boring hari-hari duk layan lagu bi je.dah la dalam fon semua lagu bi.adala satu dua lagu melayu.tu pun tak pernah pasang.hahaa.

dan tiba-tiba jiwa aku nak dengar lagu lama pulak petang-petang ni.tapi aku tak minat lagu lama yang rock leleh cinta leleh tu.hahaha.tak bleh terima tak taw nape.tapi sedap aku taw.hohoo.dulu masa kat u pun tiba-tiba nak dengar lagu lama.lagu bi yang lama-lama.dari kumpulan BLUE.korang taw kan.sedap kot.aku suka dua lagu dorang.tajuk dia All rise dengan One love ^ ^ best!



haaaa..hahahaa.petang petang ni aku layan lagu indonesia pulak dah.lama kot tak layan lagu dorang.rasanya yang aku ingat aku dengar lagu dorang time aku form 3.enam tahun lepas.amboiii..petang ni tiba-tiba telinga ni nak dengar lagu dorang.duk ulang banyak kali plak tu.best leeee pulak dahhhh..hehehe

korang selalu tak nak dengar lagu lama.ke bila tengah sedih sedih baru dengar.hahaa.aku selalu dengar kalau orang baru lepas putuss keee.pasang lagu jiwang-jiwang.kan kan kan..

tengah makan kek batik ni.lepas makan nasi tadi.hari ni saye makan lauk ketam masak lemak campur nanas.bukan saye yang masak.mama saye yang masak.ini kerana saye tak reti masak lemak.penah masak lemak tapi hancus masakan aku T-T.jadi tadi saya balun dua ekor ketam.nyam!nyam!


alhamdulillah kenyang ^ ^


3 comments:

Farah Waheda Wahid said...

suka pulak tengok lampu tu...kreatif...

Fatin Liyana said...

fatin tak pernah dengar lagu-lagu melayu lama yang jiwang tu, tak tau kenapa. memang tak minat. hehe. lagu inggeris tu dengar la jugak :D ehem ehem, makanan tu nampak sedap. hehehe

Asha Lya said...

Sesekali dgr juga lagu2 lama..best juga hihi