3 August 2015

double chin


assalamualaikum :)



bila ada double chin korang buat apa?

aku?

makan dan terus makan..hahaa

nak diet??

tak de plan pun nak diet..hehee :p.
ingat aku tak pernah try ke nak diet.tapi tak pernah menjadi.tak kira duk rumah ke u ke.kat u memang aku tak pernah pun la nak diet.lapa je buat milo la makan maggie la..huhuhihihi
sebabnya bila lapar tak boleh control..nak makan jugak.
say yes to double chin and belly!hahaahaha



sayang kita ni pun ada double chin..heheee
chemistry kami memang kuat :P

p/s: family aku tak pernah kata aku kurus T-T

have a nice day :)

6 comments:

Fatihah Fazlin said...

sweet apa double chin cenggitu... hakak lagi berdabel dabel..

Niena Reen said...

Tak apa akak.. Yang penting comel. Kekeke.. XD

PeRdU cINta said...

Kak PC tripple dik..hahaha...syukur ada chin..

eqa_nadirah said...

ada double chin pun still nampak cute.. hehe..

Asha Lya said...

Comey apa, akak tringin juga nak double chin tpi susah sgt..

Eiqa Almond said...

klu ade, buat mcm xde pape brlaku..
makan dan terus makan. hahaa