2 August 2015

amboi..macam boss kau ye!


assalamualaikum :)

aku tak boleh belah betul kucing aku sekor ni.nama  baby betul macam baby.dia besela mana ada orang situ la dia nak menempek sama.jenis dari kecik bekawan ngan orang..besar-besar pun nak ngan orang jela.jumpa kucing len mulala kembang  ekor..

tapi malam ni bukan main lagi mengade dieee...



tengok tu!

tu abah aku tengah potongkan kuku die..amboiii...tadi masa dia tengah cergas tak boleh potong sebab dia nak gigit.ni dia tengah tido abah aku pun potongla.baru boleh..potong pakai kepit kuku biasa je..hehee..mengade macam boss kau ye baby oiii..nyampah aku..hahahah! :p


dah habis potong kuku tengok la apa dia buat.telentang depan orang.tu toto tu tadi letak kat ruang tamu sebab ada baby.sedara datang tadi.last-last dia yang tido -..- .sekarang ni duk tebongkang la tu..saboo jelah!


bye! :D



5 comments:

PeRdU cINta said...

Betul betul baby ni..hihihi..

Normi Nieza said...

alolo...manjanya..:)

. stnrsyfh. said...

Comelnya..

SInggah petang
http://stnrsyfh.blogspot.com/2015/07/pencarian-bloglist-review-blog-ogos.html

Eiqa Almond said...

hahahhaa dia baring tuu kelakar jee.
ade bape kucing ni kt rumah.???

mirza syazwina said...

eiqa : ada lima ekor..dua jantan tiga betina..hehe ^ ^