25 August 2015

ais kepal milo!


assalamualaikum :)

meh aku share hari tu aku makan benda ni!
sedap gila! nak makan lagi!



persembahkan ais kepal milo!...wuwuwu ^ ^


kawan aku yang ajak pegi makan kat sini.
pes time makan terus jatuh cinta ^ ^
nak makan lagi nanti

owh ye!lagi satu bawah ni haa..
sambil makan ais kepal sambil pekena laksa telur sarang tumis
sapa pegi kuala kangsar wajib terai benda ni taw

janji naaa 
hehee


bila la nak g makan lagi niiii...sluurrpp!


p/s : tak de mood sangat sebenarnya ni plus tengah sedih sebab tu dah lama tak blogwalking.
       doakan yang baik-baik je okay!

5 comments:

PeRdU cINta said...

Unik namanya..laksa telur sarang tumis..

Normi Nieza said...

wah..sdap tu miza..:)

Ema Hafizan said...

kat mana
ni mirza,..nk exact location..hahhaa..mcm nk ajak kawan kita dari johor makan kat sini..hahahaa.....

timm bill said...

Sedapnya!!

mirza syazwina said...

naim : kat taman seri emas depan surau.g try! sedap ^ ^