13 July 2015

kembar melayu jepun


assalamualaikum :)

hari tu sebabnya aku jumpa owner tudung people kat pwtc. aku pun stalk la insta dia.sampai gambar bawah-bawah aku stalk insta dia.tak taw berapa lama aku duk tatap je insta dia kan.tapi masa jumpa depan-depan hari tu.cantik ya rabbi.comei gila..tapi masa aku duk stalk tu,tiba-tiba aku tekejut tengok satu gambar ni!



aku tekejut tengok gambar ni!sebabnya muka dia macam anak sedara aku.sebijik sangat sangat sangat.lama aku duk tenung.ingat kan teserempak ke apa kan.sekali tengok post sebelum tu dia pegi jepun.tekejut aku..meh nak tunjuk gambar anak sedara aku ni..


sama tak yang duk pegang bunga tu.aku pun tunjuk kat kakak aku.rupanya dia dah lama taw dah.siap dah tunjuk dah dekat mak ngan ayah anak sedara aku ni.aku je baru taw..hahaha T-T


ni masa kecik.curi kat fb ayah dia..hahaa.anak sedara ku ni ada darah arab.bukan jepun.heee!sebabnya dia punya moyang sheikh dari arab.kalau tak salah aku la.tapi memang berdarah arab la.dia punya pipi tu memang betul-betul real pau punya.geram aku taw.

aku punya kembar orang mana gamaknya,adakah perancis atau paris?hahaa :p  

^ ^


3 comments:

PeRdU cINta said...

Hehehe...mau tak terkejutkan...hai nak kena cari ni kembar ni...kena jelajah bersungguh la jawabnya...entah entah ada jat afrika...larikkkkk..

Mime MF said...

comel sgtttt!! geram pipi tu >,<

Niena Reen said...

Saya teringin jugak nak jumpa kembar betul2 seiras dengan saya. Tak jumpa lagi.. Ahaha..