12 June 2015

MAMA vs PAPA



assalamualaikum :)

ya Allah..tergelak sorang-sorang aku ngadap facebook tengok gambar-gambar yang dorang share.nasibla duk sorang je kat rumah sekarang ni,kakak kerja..mama ngan abah g upsi..boleh gelak tanpa segan silu.cadang nak makan sambil tengok movie tapi kita tunggu waktu zohor dulu lah.orang kata lepas semayang baru sedap makan,heee!

so layan fb dulu,cute sangat..meh tengok sama2











gambar ni aku gelak paling kuat :p




papepun mama ke papa ke tetap da best!

k caw

salam jumaat ^ ^

4 comments:

tashira said...

part papa yg paling best! hahaha. mcm sweet je

Anizz Annisa said...

papa paling rare la..hahah...

Dilaella Ella said...

Lama tak singgah sini,lucu gambar part papa tu hehe :)

Tyra Strawberry said...

hahaha dua2 best sebnrnye. heheh btw first tyme bw at ur blog. and i follow u #972 ^^