10 June 2015

hari pertama di waktu petang


assalamualaikum ^_^

alololoo..tajuk...heheks


masih ada sesape yang teringat kat orang atas tu kee,alhamdulillah..cuti sem 2 dah start!kali ni cuti lama..tiga bulan..wahahaaa..dan dah lama tak blogwalking.lepas ni boleh blogwalking dah kot..hehee :P

tadi cadang nak tido petang tapi cepatnya mama bebel kata jangan tido..dah petang woi tido pa lgi =..= . baru hari first cuti dah tak taw nak buat apa ni..cane cane..petang tadi sejuk angin sepoi-sepoi bahasa jadi ambik keputusan untuk tangkap gambar sikit..hehee.

lepas belajar photography ni hobi baru tangkap gambar..hahahaa

sebab rindu kat kucing tangkap gambar kucing lah
tapi mula2 tangkap gambar pagar dulu..baru lepas hujan.hikhik






lepas tu kucing aku leklok je lepak sekumpulan sama-sama.
jantan betina anak-beranak semua ada taw..


nama maknya tamtam..comel mata bolat



motmot nye diee


ni budak kecik ni manyak manja woo..maksud aku bukan manja dengan aku..wuwuu..manja ngan mama dia.mengada ni.tak boleh sentuh sikit.kalau sentuh je nangis.kalau sentuh je jerit macam kena apa lagi budak ni.pastu mak dia pun kedek-kedek la pegi kat anak dia..kekadang tu saje je usik..hehe :p


budak bawah ni kesayangan hamba





lepas ni kita boleh dating tiga bulan taw awak ^ ^


hahahaa :P

tak focus budak ni nak eyak aku duk cangak depan dia.hakhaks :P
tula banyak makan sangat asyik nak beyak je..jenuh kena buang taik dia

nafsu makan dia memang tak dapat nak digambarkan wei

tu je lah

have a nice day :)

4 comments:

Normi Nieza said...

miss u miza..:)

PeRdU cINta said...

Terganggu emosi motmot nak yak ye..hihi..selamat bercuti ye..

Asha Lya said...

Hai adik Mirza, kak Lya msh ingt la..thks sudi singgah ke blog akak

Anizz Annisa said...

opkos la ingt miza.. mne bole tak ingat kat budak comel ni..hihi