8 May 2015

dessert photography by mirza syazwina


assalamualaikum <3

hari ni baru berkesempatan nak bukak blog balik setelah entry terakhir pada 16 mac yang lepas. masih tak de mood nak buat assigment sebab malam tadi baru overninght dekat mcd siapkan script storytelling untuk FYP. letih pun tak hilang lagi ni.penat...

tak lama lagi habis la sem dua untuk program BCAD ( bachelor computer animation design) yang aku ambik. untuk entry kali ni aku cuma nak kongsikan assingment terakhir aku untuk subject photography sebelum final year project. cuma nak kongsikan gambar sebab kalau nak taip panjang panjang pun aku tak taw nak taip apa... -..-

untuk assigment terakhir, kami diarahkan untuk capture dessert bagi tujuan advertising.pas tu pakat p beli la dessert..


buat bentuk love koghek pakai lidi jaaa..miahahaa







yang ni habis tangkap gambar terus ngap,sedap T-T


gambar gambr ni aku tak tagkap dalam studio.pandai-pandaila cari inisiatif sendiri lighting macam mana apa semua. dan gambar-gambar ni adalah without filter.untuk kali ni,antara banyak banyak yang aku tangkap ni..sir pilih gambar yang ni...


gambar yang dipilih aku edit pakai photoshop untuk letak logo tu.nama pun advertising.tapi aku tak letak pape filter dalam gambar ni. dan lagi satu alhamdulillah untuk assigment yang terakhir ni gambar aku terpilih untuk top 15 ^ ^ .alhamdulillah..


find me! 

have a nice day :)


6 comments:

Asha Lya said...

Kuih gula2 dulu2 msh da lgi plak..da lma Lya x nmpk..apasal nmpk sdp Sgt hihi..tahniah mirza

Sweethoneybelle said...

waaa cntikla gmbar pndai mirza tangkap ! memang ptot top 15 ! congrats !

Gee Lion said...

kenapa saya rasa gambar pertama lagi cantik?! oh mai, mataku kero!

Cikna said...

Blhla tngkp gmbr kawin titew kn.....;-)

mirza syazwina said...

cik na : alamak gmbar kawin x belajar lgi..hehee :p

Al Kisah said...

thumbs up.. semua gambar dalam papan kenyataan tu best