23 February 2015

rindu baby T-T


assalamualaikum :)

im back!hahaaa

entry secepat yang boleh sebab nak buat assigment.hahaa.ekceli aku baru balik dari cuti raya cina.lepas tu tengah baru nak start buat keje ni teringat kat baby :'(..baby tu adalah seekor anak kucing yang adik aku jumpa dekat surau.dia merengek nak ikut orang balik.masa ambik hari tu kecik sangat dia.sekarang dah besar sampai aku sendiri pun tekejut sebb lama tak jumpa.

baby dah macam raja dalam rumah tu,manja ya amat.tak duk lua.berak kencing semua dalam rumah.untungla kau~hahaaaa.satu family sayang kat dia 


masa orang tengah buzy buat assigment kat situla dia nak menempek tido :')



baby aktif sangat sangat.nak tengok dia senyap masa dia tido je.kadang tu bila dia dah tido rasa lega sebab tak de sapa nak kacau kaki..mihmih..

tapi bila balik u ni rindu la pulak kat awak baby T-T

......



5 comments:

Niena Reen said...

Alahai comelnya.. Saya pun banyak dah anak kucing. Coming soon pun ada jugak! Jenuh ler nak menjaganya.. Oh ya, selamat belajar ya! :D

Niyaz zara said...

comelnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Permatabiru said...

comel kucing nie..rezeki dia ada org yang menyanginya..:)

Mime MF said...

ala tido lidah terkeluar..comelnyaaa..:*

Anizz Annisa said...

tomeynyeee... aishhh rindu la kat owner blog nie..hikhik