6 January 2015

tell the world im coming home!



yeayy!!

sekarang dah cuti sem satu.disebabkan aku hanya dua paper je so aku habis awal dan balik rumah awal. cuti sampai hujung bulan satu je.sekejap je berbanding u lain aku rasa sampai hujung bulan dua kan.ntah la..

x pela.cuti nak buat ape aekk...heeee ^ ^

okay sebulan ni boleh fokus untuk blog pulak



3 comments:

Harith Iskandar said...

owhhh selamat bercuti, lepas ni boleh la komen ketat2 yer dakkk?ehehe tak pun g tolong mangsa banjir..Jom Jom ;)

Anizz Annisa said...

owhh dah cuti rupenye... ape kate mirza buat entry pasal kos mirza banyak2.. best bace..hihi.. :D

Cikgu Norazimah said...

wah ! dah cuti yer, bestnyer..cn pulak mggu dpn start skola..bercintanyer..