23 October 2014

sape rindu bambam


assalamualaikum!

lama gila tak update blog,buat pertama kalinya lebih sebulan tak update blog.memang sibuk tapi ada gak hari tak berapa sibuk tapi tak de mood nak update blog..hihiii :p

duit blog pun dah lama tak tengok taw..hahahahahaaaa..lol

ntah agaknye ada lagi ke ingat kat kite ni,sobs!



nah taruk gambar bambam dulu mula-mula,sape rindu tatap puas-puas

gambar tuan empunya blog nanti-nanti la..heheee

bye korang! 



12 comments:

Anizz Annisa said...

comelnyeee bambam.. geram.. hihi.. rindu coret bebel bebelan miza :)

Nadia Johari said...

haii...selamat kembali..:)

timm bill said...

posing mngadanya..

Hafiza AizZawa said...

Kak Fiza pun lama tak jenguk sini sbb kak Fiza pun lama tak update.. comelnye bambam..

Gee Lion said...

inshaAllah ada yg hingat.. hehe ^_^

Cik Deeba said...

bambamnya dia.. tomey lak tu.. salam perkenalan ye.. saya singgah sini dan follow..

Cik Deeba said...

bambamnya dia.. tomey lak tu.. salam perkenalan ye.. saya singgah sini dan follow..

Dilaella Ella said...

Bambam comel hehe :)

Ct Aman said...

comelnye bambam..;)

Lieya Von Jay said...

tomey2...

Ida Scripters said...

Salam, lama tak singgah sini...terima kasih kerana masih kekalkan blog kak ida dalam blog miza. Hari ini kak ida dah tukar baru link blog kak ida... harap dapat tukarkan juga di senarai blog list miza yer

http://scriptersnews.blogspot.com/

Kesulitan amat dikesali, tq

puteri airyn said...

Amboi manjanya bambam.. Hihi