4 September 2014

me officially unikl student



assalamualaikum !


terkedu takala melihat blog yang dah berkurun tak update.sedangkan update pun tak ni apatah lagi nak blogwalking.aku rasa bila aku dapat blogwalking pun ntah la.lagi satu internet pun sekarang ni kena guna secara berhemah tak boleh macam dekat rumah 24/7 internet je.

malam ni baru aku berkesempatan nak update blog.tengok gambar dekat atas tu taw dah kot aku nak gitaw apa.yeah!sekarang aku studenat di unikl miit (malaysia institude of information technology) ^ ^


tinggi tak u kitee..ada 31 tingkat kot tak silap.pening aku naik lif hari-hari.hahahaa.jalan depan sikit klcc,depan sikit bukit bintang.memang dekat tengah tengah bandar raya.zahir batin kena kuat.kihkih~

masa mula-mula aku nak masuk ni.takut mesti ada sebab aku mana biasa duk kl.lagi satu tak de sorang kawan aku pun sama ngan aku kat sini. sorang-sorang merantau.duk pk cane aku nak cari kawan ni...sapa nak kawan ngan aku dan macam-macam lagi lah...kalau duk asrama tu tak la jadi masalh pun pada aku



satu bilik ada 4 orang tapi bilik aku ada tiga orang je.bilik dia okay je.luas gak,selesa pun selesa gak.
not bad~




ni la kawan kite!kelate ada..perlis ada..penang ada..

baru habis orentasi tadi..legaaaaaaaaaaaaaaa~~~~ boleh tidoq!

lepas habis orentasi tu g kl sentral jap,ntah macam mana boleh la pulak sesat plak dah.silap percaturan.nak pegi balik hostel terlajak pegi mana ntah.



memalukan je gambar ni -..-

punyala lama kami tunggu bas kat sini..last-last jalan kaki je ke hostel..serius kalau sebulan dua bulan camnie..memeii kuruihh


dah nak sampai hostel dah,tu seronok tu.aku dah hantu camera.dapat kawan pun semua jenis suka selfie gak.memang heaven la..hihii!


k la,tu je kot.aku pun tak taw nak taip apa sebab mengantuk sangat ni.hihii.
doakan aku kan sini k ! ^ ^

oh!lupa plak nak gitaw..aku ambik kos computer animation :D

bye!

P/s: rindu kucing T-T



12 comments:

timm bill said...

gud luck!

Lieya Yaya :) said...

tahniah kak mirza! :)

Sweethoneybelle said...

njoy new life as mahasiswi . . hehehe . . bestla u tengah pekan kan . . tapi iman kena jaga tao . . jangan cepat terpengaruh oke . . ! wish u luck sis ;)

mujahidah maisarah said...

selamat belajar ye

white lily said...

awww... congrats kak mirza.. belajar leklok.. hehehe.. take care. ^___^

acik watie said...

belajar rajin-rajin tau

http://acikwatie.blogspot.com/

Normi Nieza said...

tahniah my sweet sister...blajar rajin2 tau..:)

Cikgu Norazimah said...

wah ! rajin ler shoping mcm tu kan?heheh

Nurtasha Khalik said...

Kalau dudok rumah sendiri boleh ke?ke kena dudok asrama unikl miit?pls reply

mirza syazwina said...

nurtasha khalid : boleh je tasha,tak de masalah.kalau rumah dekat boleh je duk rumah..nak duk asrama pun boleh jugak.

Anonymous said...

Hostel mmg dkt bangsar je ae?

mirza syazwina said...

anonymous : haah..memang dekat bangsar je